Tuesday, April 5, 2011

Distractia mea preferata

Pentru fanii cancan si libertatea emisiunea lui Dan Capatos este numai buna de incheiat o zi plina de chestiuni importante, gen: daca pe Oana o doare unde soarele nu rasare sau cat lua Moni pe una scurta si chestii similare.
Dar placerea mea nu consta in a privi toata emisiunea ci doar sfarsitul care este monumental.
De fiecare data astept sa vad cine mai vine sa cante, asemenea porcarii ma fac sa rad ca un dement.

Ca sa inteleaga toata lumea. Vin 2,3 cretinei, cu muzica facuta pe iPhone ce au un nume ce trebuie neaparat sa sune americaneste sau sa aibe abrevierea DJ. Incep ei sa se zbataie ca penalii de la concetatenii au talent.
Dar inainte de poluarea fonica si zbataiala intra pe platou, Capatos ii grabeste, da mana cu ei din obligatie asa mai din scarba si afiseaza un zambet fortat de genul "astia ce plm mai vor, nu s-au uitat in oglinda".

Parca toata muzica e la fel, gen (cret)INNA sau DJ.....(completati pe linia punctata). Cel mai tare e cum dau cantaretii ei din buze saracutii si par ca chiar pun suflet si dau totul din ei.
In timp ce aia mimeaza actul, incep sa se zbataie prietenele lui Leo, dar se zbataie cu un sictir prea vizibil si pentru un ochi neautorizat, ca al meu.

Let za miuzic plei!

No comments:

Post a Comment