Wednesday, July 13, 2011

Ungurul si-o ia de la "profesor"

La aceasta ora Borbely este perchizitionat. Penibilitatea DNA-ului loveste din nou, acestia perchizitioneaza apartamentul cuscrei lui Borbely. Observati vreun pattern, matusa lui bombo, soacra prostanacului si acum cuscra ungurului. Ma racaie o curiozitate, cand se va ajunge la fiicele marinarului sau doar mie mi se pare ceva suspect sa ai un apartament de juma de mil. de euro dintr-un salar care nu avea cum sa fie prea mare. Cica suspect, doar pentru un bou ar mai fi ceva de suspectat, este clar ca lumina zilei. In fine sa trecem inapoi la subiect.
Ma bucur ca Borbely si udmr si-o iau de la cel pe care l-au pupat in dos. Desi sa fim seriosi baselu se incorda putin in fata udmr si cu ocazia asta DeNeA isi arata din nou "impartialitatea" si cat lupta ei ca sa fereasca tarisoara aceasta de corupti. E un win win situation pt basel si DNA. Oricum este doar un foc de paie pt udmr si pt prosti desigur.

Eu zic ca udmr a inceput sa refuze asa cate putin sa mai pupe dosul lui popeye. De ce nu ii mai canta in struna udmr baselului? Eu cred ca este vorba de cei 7% pe care ii obtin ei la alegeri, un procent foarte fragil si din care incep sa piarda, mai ales ca se intrevede un nou partid maghiar care va putea musca din cei 7%. Cum si alegatorii udmr il urasc pe basel din ficati (or fi ei unguri dar o duc la fel de rau ca romanii), udmr nu mai poate risca sa il slujeasca pe basel prea mult pt ca se vor duce naibii, un lucru pe care mi l-as dori extrem de mult . Nu pt ca as avea ceva cu ungurii, dimpotriva am foarte multi prieteni unguri, dar politicienii de aceasta natie sunt si ei raspunzatori pentru starea in care se afla romanica la aceasta ora, pentru ca daca nu il sustineau atata pe basel POATE am fi scapat de oranji.

Sunt curios daca il retin pe Borbely pentru 24 de ore, ar fi prea amuzant, dementa la maximum.
Apropo, stiu ca este o bucurie prosteasca dar ma bucur ca si-o ia Borbely si doar pt ca faptul ca ii compromite imaginea. De fapt toti slujitorii baselului si-o iau la un moment dat, cel mai mult vreau sa vad cand si-o ia piticul mojic.

No comments:

Post a Comment